dialog

dialog
 

dialog

børneværksted om fremtidens København for cyklende og gående - aktivitet
10.00-14.00 ------ FESTSALEN, 2. SAL

Vær med til at bygge en by fra bunden med Teknik- og Miljøforvaltningen. Hvordan ser der ud i fremtidens København? Hvad gør en by god at være i? Skal vi have svævebaner, flere cykelstier og flere legepladser? Børnene bestemmer, hvordan fremtidens København skal se ud.

 

karry(værksted), klima og køkkenkærlighed - aktivitet
10.00-14.00 ------ RÅDHUSPLADSEN

Besøg det rullende madværksted, og smag, leg og lær om, hvordan den mad vi spiser i de offentlige køkkener, gør en forskel. Hør om kommunens ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi og hvordan vi hver dag arbejder for, at måltiderne i byens daginstitutioner, skoler, plejehjem og sociale tilbud bliver både klimavenlige, økologiske og velsmagende.

 

ungeråd KBH - udstilling og underholdning
10.00-14.00 ------ RÅDHUSHALLEN

Det nyvalgte Ungeråd inviterer ALLE ind til en snak om, hvilken retning København skal bevæge sig i, i fremtiden. Der vil være fysiske meningsmålinger, snacks, gode samtaler og mulighed for at inspirere de nyvalgte kandidater, samt høre om deres mærkesager.

 

kender du lokaludvalgene? - udstilling og underholdning
10.00-14.00 ------ RÅDHUSHALLEN

Repræsentanter fra kommunens lokaludvalg fortæller om de lokale bydelsplaner. Du kan høre om, hvem lokaludvalgene er, om arbejdet med og for Københavns bydele, og hvad lokaludvalgene kan gøre for dig som københavner.

 

kender du din nabo? - udstilling og underholdning
10.00-14.00 ------ RÅDHUSHALLEN

Eller vil du gerne lære din nabo at kende? Kom forbi til en snak om medborgerskab og om, hvordan du kan gøre noget for dine ældre naboer. Og har du en god idé til at skabe mere fællesskab i dit nabolag, har du mulighed for at vinde en præmie, du kan dele med dine naboer.

 

digitalisering og teknologi i hverdagen - udstilling og underholdning
10.00-14.00 ------ RÅDHUSHALLEN

Vores hverdag bliver mere og mere digital, og der udvikles hele tiden nye, smarte digitale løsninger. Men hvordan bruger man egentlig kunstig intelligens, virtuelt reality og robotter i Københavns Kommune? Kom forbi vores stand, hvor du kan prøve Virtuel Reality-briller, teste hvor digital din hverdag er eller snakke med en ekspert, mens børnene kan farvelægge deres egen robottegning.

 

lynetteholmen - hvad er op og ned? - udstilling og underholdning
10.00-14.00 ------ RÅDHUSHALLEN

Hør om udviklingen af Lynetteholm som en ny, bæredygtig bydel i København – om hvad der allerede er besluttet, og hvor du kan få indflydelse i fremtiden. Du kan også stille spørgsmål og blive klogere på Københavns nye halvø.

 

stop med at starte - gode råd til snakken om nikotin - skattejagtspost
10.00-14.00 ------ RÅDHUSETS GANGE

Prøv lykkehjulet og få chancen for at vinde en lakridspibe, hvis du kan svare på spørgsmål om nikotin. Bliv klogere på hvordan nikotin påvirker hjernen og kroppen og få gode råd til, hvordan du som forælder kan tale med din teenager om nikotin.

 

sammen om mad - skattejagtspost
10.00-14.00 ------ RÅDHUSETS GANGE

Quiz om mad og fødevarers betydning for unges muligheder for ungejob. Svar rigtig på et spørgsmål om kommunens HEL-projekt og få en lækker smagsprøve imens.