det' for dig der går op i klima


det' for dig der går op i klima
 

det' for dig
der går op i klima

karry (værksted), klima og køkkenkærlighed – aktivitet
10.00-14.00 ------ RÅDHUSPLADSEN 

Besøg det rullende madværksted, og smag, leg og lær om, hvordan den mad vi spiser i de offentlige køkkener, gør en forskel. Hør om kommunens ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi og hvordan vi hver dag arbejder for, at måltiderne i byens daginstitutioner, skoler, plejehjem og sociale tilbud bliver både klimavenlige, økologiske og velsmagende.

 

vindmølle, vendespil og viden – aktivitet
11.30-12.30 ------ BIBLIOTEKET, 2. SAL 

Byg din egen vindmølle af genbrugspapir, prøv klimavendespil og deltag i Københavnerquizzen med Klimaenheden. Gætter du rigtigt i quizzen, kan du finde det hemmelige kodeord, der udløser en præmie.

 

byg med ByK – aktivitet
10.00-14.00 ------ HOVEDKASSEN, STUEN 

Byggeri København fortæller om, hvordan København udvikler sig med lynets hast, og byens mange indbyggere har mange forskellige ønsker og behov. Børn og kreative sjæle kan låne arkitekternes redskaber til at tegne og bygge og sætte farve på deres drømmeskole, børnehave, svømmehal eller en helt fjerde drømmebygning.

 

cirkulær økonomi, inddragelse og implementering af bæredygtige og grønne tiltag - aktivitet
10.00-14.00 ----- HOVEDKASSEN, STUEN

Hos Bæredygtig Generation kan du lege og spille dig til mere viden om, hvordan dit affald kan blive genanvendt. Sammen med dine børn aktiverer vi jeres viden om affald og ressourcer, når vi arrangerer affaldsstafetter og vendespil. Og hvis du har hænderne skruet godt på, så kan du også være med til at samle fuglehuse ud af affaldstræ.

 

dukkeværksted med genbrugsmaterialer og infobod - aktivitet
10.00-14.00 ------ LÆSESALEN, 2. SAL

Kom og få en snak med personalet om de mange aktiviteter, der afholdes hver dag i Københavns børnekulturhuse. Du kan også lave din helt egen dukke eller figur, med sammen med Børnekulturhuset Sokkelundlille. Du får dukken med hjem, hvor du kan lege og fortælle historier med den. Brug din kreativitet med æggebakker, pap, toiletruller, pinde, glimmerdimser, pynt og tusser.

 

affald og genanvendelse - aktivitet
10.00-14.00 ------ FESTSALEN, 2. SAL

Lad ungerne prøve et brætspil lavet af genbrugsmaterialer og bliv inspireret til at lave jeres eget derhjemme. I kan også vinde genbrugsjulegaver til en I holder af, på vores Genbrugsguld lykkehjul. I er naturligvis meget velkomne til at medbringe ting hjemmefra, vi kan udlodde som genbrugsjulegaver!